fbpx

Kvalitetsboliger - på Teglholmens bedste beliggenhed

Teglporten er Teglholmens absolut bedst beliggende boligbebyggelse, på det sydøstligste hjørne af Teglholmen og med to facader direkte mod havnebassinets kajkant og en facade ud til en af de nyanlagte kanaler. Teglporten opføres som en 4–7 etagers karré bebyggelse i tre typer teglsten og med halvt indeliggende altaner, der giver et spændende og dynamisk facadeudtryk. Boligerne indrettes i varierende størrelse med hovedvægt på familievenlige indretninger og optimal udnyttelse af den gode beliggenhed direkte ud til havnen.

Teglporten er tegnet af Danielsen Architecture, der har lagt vægt på at husets
facader får et sammensat, men homogent udtryk, der i samspil med promenaden foran huset, gårdhaven og kanalerne, danner grundlag for ophold og leg.

Lyst design - og fantastisk lysindfald fra store vinduer

Materialer i god kvalitet

Alle boligerne er lyse og rummelige med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til altan. Flere boliger i stueetagen har både terrasse mod gården og altan mod gaden / vandet, mens en stor del af de øvrige lejligheder har to altaner.  Materialevalget er lyst og i god kvalitet med bl.a. massive egetræsgulve fra Junckers, Unoform køkkener og Siemens hvidevarer.

Ejerforeningen råder over et unikt fælleslokale, som er placeret direkte ud til havnekanten mod syd. Rummets bliver indrettet med et stort køkken og det vil være oplagt at ejendommens beboere mødes her for fælles aktiviteter som madlavning, fastelavnsfester og andre begivenheder. En mulighed kunne også være, at der i rummet etableres en række hjemmearbejdspladser, hvor ejendommens beboere kan mødes og udveksle erfaringer, mens børnene leger i et dertil indrettet område. Den endelige anvendelse af rummet besluttes af ejerforeningen.